Close

Ofte Stilt Spørsmål

Cant find what your looking for? contact us.

Jeg kjøpte mine billetter på nettet, men jeg har kjøpt feil billett. Hva gjør jeg? Kontakt oss. Vi ønsker å sikre at du er fornøyd med kjøpet.

Hvor lang er ventetiden i køen? Dere trekker en kølapp når dere kommer inn, så dere kan gjøre andre aktiviteter i mellomtiden. Ventetiden vil variere, men vi estimerer 30 minutter. Når deres tur nærmer seg vil dere bli kalt inn til køen.

Hvor lang tid tar det å gå gjennom spøkelseshuset? Det avhenger av mange faktorer. Først må du kjøpe billetter (om du ikke har kjøpt på nett), og deretter vente for å delta. Når du kommer inn, går du gjennom i ditt eget tempo, slik at lengden på erfaringen varierer fra gruppe til gruppe. Å gå gjennom spøkelseshuset kan ta opp mot 30 minutter, pluss tid i kø. Det er stor sannsynlighet for at du blir møtt av noe skummelt mens du står i køen, så vær på vakt.

Har spøkelseshuset grupperabatt? Ja. Vi har to typer rabatt.

På dagtid: En familiebillett hvor man sparer 75 kroner om man kommer 2 voksne og 3 barn.

På kveldstid: En massemord billett for en gruppe på 6 personer hvor rabatten er 150 kroner. Den største gruppen vi tillater er 6 personer. Om dere overstiger dette antallet vil vi dele dere inn i flere grupper. Ta gjerne kontakt med oss i så fall, så kan vi avtale en pris.

Kan jeg gå inn hvis jeg er gravid? Spøkelseshuset er ikke anbefalt for besøkende som er gravide, har hjerteproblemer eller utsatt for slag.

Er det mørkt? Duh!

Kan jeg bruke mitt eget halloween-kostyme når jeg går? Ja. Men av sikkerhetsmessige årsaker kan vi ikke tillate masker eller håndholdt tilbehør. Klubber, lekevåpen, spaserstokker, tryllestaver, osv. Det er også vår erfaring at mange gjenstander blir lagt igjen eller mistes.

Kan monstrene røre deg? Nei, men et utilsiktet dytt eller en zombie i ubalanse kan skape ufrivillig kontakt. Gjester har ikke lov til å røre noe.

Er det noen aldersgrense? Etter 18:00 er spøkelseshuset anbefalt for voksne, men barn fra 12 år kan komme hvis foreldrene velger å ta dem med. Aldersgrensen på dagtid er 7 år. Å bære barn i armene anbefales ikke. Det er ingen spesielle priser for barn etter det har blitt mørkt og ingen refusjon hvis noen bestemmer seg for ikke å fullføre. Hvis noen skulle bli så redde og ikke ønsker å forsette, så roper man «kylling, kylling, kylling» så kommer noen fra teamet og hjelper deg. Kanskje en av våre ”snille” hekser følger deg ut. 

Er spøkelseshuset for rullestol brukere? Ja, men ved enkelte områder kan det være problematisk for rullestolbrukere å komme seg gjennom og alternative ruter må tas. Man vil motta assistanse fra personalet som hjelper ved disse partiene. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan vurdere situasjonen sammen. Vårt mål er at alle får en flott opplevelse.

Jeg ønsker ågjøre en story om attraksjonen. Hva gjør jeg? Ta kontakt med oss, vi hjelper gjerne! Denne invitasjonen gjelder også studenter som tror spøkelseshuset.no kan passe et prosjekt.

Kan jeg ta bilder? Når du er inne i spøkelseshuset, er bilder og video forbudt. Våre skuespillere og vakter jobber i mørket i mange timer. Plutselig lys eller blits er ekstremt smertefullt etterfulgt av flekket syn og vil ikke bli tolerert.

Kan jeg bli kastet ut for en eller annen grunn? Hvis du bryter reglene som vi har laget, er du i fare for å måtte forlate området og eiendommen. Vennligst respekter våre regler. De er laget for at alle skal få en spennende opplevelse i et trygt miljø.

Hvor gammel må du være for å jobbe frivillig på spøkelseshuset? Over 18 år, men det blir gjort visse unntak avhengig av hvor du ønsker å delta i spøkelseshuset under arrangementet. Foreldre må i så fall også være med.

Tilbake